Labrador

Labrador - Kajetan Kovič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kajetan Kovič
DIMENZIJA
3,87 MB
IME DATOTEKE
Labrador.pdf
ISBN
9544125427059

OPIS

Pesniška zbirka velikega klasika slovenske poezije Kajetana Koviča Labrador je izšla leta 1976 in od takrat ni bila ponatisnjena v celoti, so pa posamezne pesmi ali cikli izhajali v okviru različnih izborov.Zbirka Labrador velja med literarnimi kritiki za vrh slovenskega pesniškega simbolizma, v njej so antologijske pesmi, kot so Južni otok, Labrador in Lovec, ki na izviren način združujejo najboljše kvalitete pesniške tradicije in modernizma. Ponatis zbirke in dramaturgijo pesmi, kot jo je določil pesnik, v zadnjem ciklu Romanje dopolnjujejo nove, nekatere še neobjavljene pesmi. Kovičeve pesmi, natisnjene v večjem formatu, kot je običajen za pesniške zbirke, se prepletajo z risbami Mete Wraber, obe govorici, pesniška in likovna, pa nas nagovarjata z močnimi konkretnimi in metafizičnimi podobami.

A Celebration of 75 Years - 1916-1991. The Labrador Retriever Club, Shirland 1991.

The premium quality of the leather reflects on the product's durability and beautifully aged. Vzdevki: Lab Labrador retriever Labby: Izvor: Nova Fundlandija / Kanada: Izgled; Teža: Samec: 27-36 kg: Samica: 25-32 kg: Višina: Samec: 56-63 cm: Samica Labrador Retrievers are among the most popular breeds in the UK and therefore puppies can command a lot of money. As such, there are many amateur breeders/people who breed Labrador Retrievers far too often so they can make a quick profit without caring for the welfare of the puppies, their dam or the breed in general. Labrador, northeastern portion of the Canadian mainland.

POVEZANE KNJIGE