Jazbec in otok mrtvih

Jazbec in otok mrtvih - Marko Kociper | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Kociper
DIMENZIJA
4,90 MB
IME DATOTEKE
Jazbec in otok mrtvih.pdf
ISBN
7849556407448

OPIS

Jazbečevim neverjetnim dogodivščinam še kar ni videti konca!Jazbec in otok mrtvih je drugi del trilogije Jazbec in ostali svet. Konec prvega dela je kar klical po nadaljevanju. Jazbec se namreč razočaran zaradi neuspeha, da bi si prilastil čudežno tehnologijo vesoljcev, z repom med nogami umakne v neznano, menda v eno od svojih jazbin, kjer najverjetneje pripravlja maščevanje in veliki comeback.Drugi del nam tako postreže z nadaljevanjem njegove zgodbe, v kateri se Jazbec s svojim zvestim kompanjonom Orlom odpravi na prav posebno epsko pustolovščino, na otok mrtvih. Da vse ne bi šlo kot po maslu, se v zgodbi spet pojavijo vesoljci. Eksotične lokacije in slikovita okolja, brhke dekline in pravi desci, neverjetni zapleti in nenadni preobrati, vse skupaj pa začinjeno s ščepcem mitologije, filozofije in še česa – vse to najdete v drugem delu Jazbečevih vratolomnih peripetij.Prva slovenska vulgarno-nekorektna saga se torej nadaljuje, Jazbečeve groupice že omedlevajo, feni pa zahtevajo premierni vpogled v zgodbo in risbo ter špekulirajo, ali bo drugi del trilogije vendarle pritegnil pozornost hollywoodskih studijev. Jazbečevanje tako gre naprej, mi pa še dodajamo, da »Jazbec ‘ma vas rad!«.Branje stripa odsvetujemo osebam, občutljivim na neposrednost, in otrokom, mlajšim od 16 let. Prikazane dogodke so izvedli strokovni profesionalci, ne poskušajte tega doma. Vsi dogodki so baje izmišljeni, vsaka podobnost je zgolj naključna.

Na razstavi v galeriji Salsaverde v Izoli bo Marko Kociper prikazal izsek iz najnovejših Jazbečevih dogodivščin ter z različnimi likovnimi sredstvi približal vzdušje nenavadne družbe prihodnosti.Eksotične lokacije in slikovita okolja, brhke dekline in pravi desci ... Jazbec in otok mrtvih, Jazbec, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics Jazbec je lenuh, ženskar in neskromni pivec, hkrati pa tudi velik borec za pravice malih ljudi. Novejši stripovski pripovedi z naslovom Jazbec in otok mrtvih ter Sveta jeza ponujata uvid v avtorjevo novejšo produkcijo, umeščeno v celostno ambientalno zasnovo, ki jo je zasnoval Andrej Štular. Jazbec in otok mrtvih, Republika Strip, Stripburger / Forum Ljubljana, SI, 2014; Jazbec in puščavska roža, Republika Strip, Stripburger / Forum Ljubljana, 2016; Objave stripov v zbornikih, antologijah.

Dodaj v košarico Samota. 24,90 € Primerjaj Primerjaj.

POVEZANE KNJIGE