Hiša orhidej

Hiša orhidej - Lucinda Riley | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucinda Riley
DIMENZIJA
11,42 MB
IME DATOTEKE
Hiša orhidej.pdf
ISBN
1378569099134

OPIS

Julia Forrester je v otroštvu preživela veliko srečnih uric v rastlinjaku na posestvu Wharton park, kjer je njen dedek skrbel za orhideje.Ko Julia izgubi najbližje, se po tolažbo spet zateče v rastlinjak Wharton parka, imenitnega posestva, ki ga je pred kratkim prevzel postavni Kit Crawford. Ta želi posestvo s pripadajočo graščino, vrtovi in rastlinjaki temeljito obnoviti, pri tem pa v koči, kjer sta nekdaj živela Julijin dedek in babica, naleti na star dnevnik. Kit ga preda Julii, ona pa ga odnese k svoji babici Elsie, ki ji počasi, košček za koščkom, razkrije resnico o ljubezenskem razmerju, ki je skoraj pogubilo Wharton park.Julia med babičino pripovedjo med drugim spozna zgodbo o mladem paru, Olivii in Harryju Crawfordu, ki se je odvijala v 40. letih prejšnjega stoletja in je imela usodne posledice za naslednje rodove. Vojna je kruto ločila mlada zaljubljenca ...Lucinda Riley se je rodila na Irskem, otroška leta pa je preživljala na Daljnem vzhodu. Še dandanes obožuje potovanja, zato s takšno strastjo vključuje v svoje romane opise lepot iz daljnih krajev, tudi iz tistih, v katerih je odraščala.

Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi. Tipska hiša Orhideja. Orhideja je moderna družinska hiša klasičnih linij.

Virtualni dnevi pasivnih hiš . Konzorcij pasivnih hiš tudi to jesen organizira dneve pasivnih hiš, ki pa bodo tokrat nekoliko drugačni.

POVEZANE KNJIGE