Glasni vlaki

Glasni vlaki Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,39 MB
IME DATOTEKE
Glasni vlaki.pdf
ISBN
8986656275800

OPIS

Pred tabo je knjiga o čudovitem svetu železniškega prometa. Seznanila te bo z različnimi vrstami vlakov in ponudila veliko zanimivih podatkov. S pritiskom na gumb pa boš slišal, kakšen zvok spušča vlak.Popolna knjiga za mlade nadobudneže, ki jih zanimajo vlaki.

Prave slovenske knjižice z voznimi redi za takratno slovensko ozemlje pa so izšle šele po prvi svetovni vojni, v novi državi Kraljevini Srbov, Hrvatov in Slovencev. Glasni vlaki pritisni in prisluhni! Avtorji Fišer Branka (prevajalec) Leto izdaje 2014 COBISS.SI-ID 273310720; Isbn 978-961-00-2189-6 Jezik slovenski Format 21 cm Izdaja tiskana Založba UČILA INTERNATIONAL, d.o.o ... Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Otroci se s Pikapolonico prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge.

Upravitelj spletne strani, ki je želel ostati neimenovan, pa je zdaj postal tarča neodobravanja. Potniški transport. Potniški vlak vsebuje eno ali več lokomotiv ter enega ali več potniških vagonov.

POVEZANE KNJIGE