Drejček in trije Marsovčki

Drejček in trije Marsovčki - Vid Pečjak | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vid Pečjak
DIMENZIJA
4,45 MB
IME DATOTEKE
Drejček in trije Marsovčki.pdf
ISBN
2506203435951

OPIS

Je sploh še kdo, ki ni slišal za knjigo Drejček in trije Marsovčki? Verjamemo, da se vam je v mislih prikazala stara, oguljena knjiga, ki ste jo tako radi prebirali. Vendar pa imamo za vas krasno novico. Klasika, ki je večini otrok pomagala vzljubiti branje, je ponovno tu. Tokrat v prenovljeni, osveženi podobi. Privoščite torej svojim otrokom, ali pa sebi ponoven skok v to večno zgodbo o malem dečku, ki se mu pripeti življenjska dogodivščina.

Karantanija 2014, Drejček In Trije Marsovčki . OŠ / 4.

Besides, it's possible to view a simplified version of the flippdf book on any device, or you can view flippdf mobile version Drejček in trije Marsovčki Zgodba pripoveduje o majhnem fantičku Drejčku in o treh obiskovalcih z Marsa. Drejček se neke noči prebudi in sliši čudne zvoke po stanovanju, ker ga je malo strah, samo posluša, kaj se dogaja in potem nazaj zaspi.

POVEZANE KNJIGE