Dolgi konec tedna

Dolgi konec tedna - Veronica Henry | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronica Henry
DIMENZIJA
5,85 MB
IME DATOTEKE
Dolgi konec tedna.pdf
ISBN
9732748091566

OPIS

Telefonischer Verkauf: +386 (0)41 662 002, Mon-Fre: 8:30 - 15:00 Filozofinja Alenka Zupančič je v zbirki Analecta (pri Društvu za teoretsko psihoanalizo) pred kratkim objavila svojo najnovejšo knjigo z naslovom Konec. Na njeni naslovnici je znameniti napis v angleščini The End, ki je bil v tradicionalnem Hollywoodu sinonim za happy end, za srečni konec. DOLGI KONEC TEDNA - POLETNI HIT ZA VSE LETNE ČASE.

Izbrani hotel je okusno opremljen, s čudovitim pogledom na morje in kuharskim mojstrom, zaradi katerega se vam bodo pocedile sline. Tako ali drugače. Nepričakovano se pojavita tudi potencialna investitorja za gradnjo podobnega hotela in Luca se že ... ‎Ne potrebujete ne potnega lista ne denarja, samo knjigo, ki vas bo v hipu ponesla v prijetno obmorsko mestece.

POVEZANE KNJIGE