Boječka

Boječka - Mark Billingham | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Billingham
DIMENZIJA
7,49 MB
IME DATOTEKE
Boječka.pdf
ISBN
7460652499823

OPIS

DVA MORILCA, KI DELATA SKUPAJ, IN DVE ŽRTVI, KI BOSTA KMALU UMRLI …Bil je izprijen, premišljen umor. Morilec si je izbral svojo žrtev na postaji, ji sledil na podzemno železnico in domov, kjer jo je zadavil pred očmi njenega otroka. Policisti hkrati odkrijejo še eno truplo, prav tako zadavljeno. Ta gnusni dogodek grozljivo posnema umora dveh drugih žensk, ki sta bili pred več meseci zabodeni na isti dan.Kriminalistični inšpektor Tom Thorne je tisti, ki prvi opazi povezavo in pride do grozljivega sklepa, da policija ne lovi serijskega morilca. Morilca sta namreč dva – in dva sta veliko smrtonosnejša kot eden …Z razburljivim, srhljivim in nadvse napetim dogajanjem je Boječka znova vrhunska kriminalka izpod peresa Marka Billinghama.

Odgovori. Sorodne vsebine: nova 3D generacija materničnega vložka; odstranitev materničnega vložka brez vrvice; vstavitev mirene in medrol; vstavljanje materničnega vložka.

Narodnost: angleška književnost. Carol Garner in Ruth Murray, prva, mlada vdova s triletnim sinom, druga, poročena, brez otrok.

POVEZANE KNJIGE