Alja dobi zajčka

Alja dobi zajčka - Brane Mozetič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brane Mozetič
DIMENZIJA
3,91 MB
IME DATOTEKE
Alja dobi zajčka.pdf
ISBN
5007036844011

OPIS

Slikanica o dogajanju v otroškem vrtcu bi bila lahko nekaj zelo običajnega, ali celo dolgočasnega če ne bi v skupini imeli tudi Alje...Alja je petletna deklica s posebnimi potrebami: Ne more hoditi, ne sliši in ne vidi, oa tudi jesti ne more sama. Pa vendar se z ostalimi otroki dobro ujame. Z njimi gre na sprehod, na plavanje, za pusta pa jih straši v opravi krokodila. Dobi še posebno mehkega prijatelja, ki je vsem všeč...

Zagotavljamo hitro in zanesljivo dobavo do vašega doma ter številne možnosti plačila naročenega blaga. Na sodobnem in hitrem spletnem portalu, bo vaš nakup vedno prijetno doživetje.

Z njimi gre na sprehod, na plavanje, za pusta pa jih straši v opravi krokodila. Dobi še posebno mehkega prijatelja, ki je vsem všeč... Alja dobi zajčka book.

POVEZANE KNJIGE