Življenjski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija

Življenjski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija - Robin S. Sharma | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robin S. Sharma
DIMENZIJA
8,83 MB
IME DATOTEKE
Življenjski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija.pdf
ISBN
1007303627136

OPIS

Želite praznino v sebi nadomestiti z globokim občutenjem miru, strasti in zadovoljstva? Želite biti v življenju uspešnejši tako v poslovnem kot osebnostnem smislu? Vam ni vseeno, kaj bo ostalo za vami?“Večina ljudi ne spozna, kaj je bistvo življenja, vse dokler se ne približajo smrti. Medtem ko smo mladi, si prizadevamo za izpolnitev družbenih pričakovanj. Tako smo zaposleni z lovom na velike življenjske užitke, da zamudimo majhne, kot je bosonogi ples z otroki v parku na deževen dan, greda z vrtnicami ali opazovanje sončnega vzhoda. Živimo v času, ko smo osvojili najvišje vrhove, ne zmoremo pa še obvladati sebe. Imamo višje stavbe, a nam prej popustijo živci, več lastnine, a smo manj srečni, natrpane glave, a bolj prazna življenja.”Ne čakajte do smrtne postelje, da spoznate pomen življenja in plemenito vlogo, ki jo morate igrati v njem, pravi Robin Sharma, guru voditeljstva in osebnega uspeha ter avtor uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarija, in ponuja v branje knjigo življenjskih nasvetov, drobnih, a pronicljivih modrosti , ki vam bo pomagale živeti lepše, polnejše in bolj zadovoljujoče življenje.

Avtorja uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarija nenehno vabijo po vsem svetu kot govornika na konferencah v številnih najuspešnejših podjetjih, med njimi Microsoft, Nortel Networks, General Motors, FedEx in IBM. Življenski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija, je svetovna uspešnica, po kateri smo zbrali nekaj nasvetov za kvalitetnejše življenje. Hitro življenje včasih pušča negativne posledice - preutrujenost, žalost, depresijo, asocialnost, ... V tem nadaljevanju mednarodne uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarijasvetovni mislec na področju vodenja in osebne rasti Robin Sharma odkriva preprosti, a učinkoviti sistem vodenja, ki bo vaše zaposlene povzdignil do novih višav predanosti ter občutno povečal produktivnost in dobiček vašega podjetja.

Založba: Učila International: Leto izdaje: 2008: ISBN: 978-961-00-0606-0: Leto izdaje izvirnika: 1999: Prevod: Janez Lavtižar: Tehnične lastnosti trda vezava Menih, ki je prodal svojega ferrarija, Robin Sharma Šele, ko se boš dodobra naučil umetnosti ljubezni do sebe , boš lahko imel resnično rad še druge. Šele ko boš odprl svoje srce, se boš lahko dotaknil src drugih.

POVEZANE KNJIGE