Zgodba o Babarju

Zgodba o Babarju - Jean de Brunhoff | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean de Brunhoff
DIMENZIJA
5,18 MB
IME DATOTEKE
Zgodba o Babarju.pdf
ISBN
2094383486468

OPIS

Francoski pisatelj in ilustrator Jean de Brunhoff (1899– 1937) je avtor pogumnega slončka Babarja. Babarjeve dogodivščine so znane po vsem svetu in so doživele že vrsto ponatisov, kar dokazuje, da gre za knjižni zaklad za otroke vseh generacij in vseh starosti. Zgodba o Babarju je prva iz zbirke slikanic o prigodah malega slona, prinaša pa čudovito pripoved o tem, da se nikoli ne smemo vdati.

- 600 izv. Daniel Quinn, avtor nagrajene in priljubljene uspešnice Izmael, je zdaj napisal še Zgodbo o B-ju. Ta presunljivi roman predstavlja eno najglobljih duhovnih pričevanj o času, v katerem živimo.

februar ob 19:30 v Narodnem domu Celje.Zasedba:Davorin Mori, klavirUroš Bičanin, violinaElisabeth Mori, violinaMitja ... Zgodba o Babarju je prva iz zbirke slikanic o prigodah malega slona, prinaša pa čudovito pripoved o tem, da se nikoli ne smemo vdati. Trda vezava, 30,5 x 21,5 cm, 30 strani.

POVEZANE KNJIGE