Zakaj nekaterim otrokom uspeva

Zakaj nekaterim otrokom uspeva - Paul Tough | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paul Tough
DIMENZIJA
9,15 MB
IME DATOTEKE
Zakaj nekaterim otrokom uspeva.pdf
ISBN
1791721801739

OPIS

Zakaj nekaterim otrokom uspeva, drugim pa ne?Zgodba, ki jo po navadi pripovedujemo o otroštvu in uspehu, je zgodba o inteligenci: uspešni so tisti, ki že od osnovne šole dalje dosegajo največ točk pri testih, pridejo na najboljše fakultete in nato dobijo najboljše službe.Paul Tough pa v odlični knjigi Zakaj nekaterim otrokom uspeva trdi, da imajo najpomembnejše lastnosti pri človekovem uspehu več opraviti z značajem – s spretnostmi, kot so vztrajnost, radovednost, vestnost, optimizem in samoobvladovanje.Knjiga predstavi novo generacijo raziskovalcev in učiteljev, ki prvič uporabljajo orodja znanosti za odstiranje skrivnosti značaja. Razkriva presenetljive načine, na katere starši pripravijo svoje otroke na odraslo dobo – oziroma jih nanjo ne pripravijo. Predstavi nova spoznanje o tem, kako izboljšati življenje otrok, ki odraščajo v revščini.Provokativna knjiga, ki temelji na navdihujoči in optimistični ideji, da je značaj – in ne intelekt – ključen za uspeh in da ga je mogoče vzgajati, bo spremenila vaš pogled na vzgojo, šolski sistem in socialno varnostno mrežo. Še več, pokazala vam bo, kakšen bi naš svet lahko bil.

Prepričal sem se, da kar govori opozicija, češ da vlada izrablja koronavirusno krizo za utrjevanje oblasti, preprosto ni res. Resnica je ravno obratna. V prvem delu intervjuja smo se s s.

Log in. Sign up. Paul Tough: Zakaj nekaterim otrokom uspeva Učila, 2014, mehka vezava, 266 strani Knjiga v odličnem stanju Prevzem v Ljubljani ali po pošti Tel.: 041-770-728.

POVEZANE KNJIGE