Vilinska čarobna krila

Vilinska čarobna krila - Melanie Joyce | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
11,58 MB
IME DATOTEKE
Vilinska čarobna krila.pdf
ISBN
6449748843670

OPIS

Knjiga s čudovitimi bleščečimi lučkami!Ko skrivnostna ženska v rdečem plašču nagovori Iskrico, da se zlaže, se začnejo stvari v vilinski deželi zapletati. Bo ljubki mali vili Iskrici uspelo odgnati zlobne sile, ki grozijo vilinskemu kraljestvu? Bo za vedno izgubila prijateljico, ki se ji je zlagala? Bo dobro premagalo zlo?Prelistaj knjigo in se z vilo Iskrico, ki v vilinski deželi skrbi za prižiganje lučk, podaj na napeto čarobno dogodivščino.

Mimovrste.com po vaši meri. Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Željko Hubač, ČAROBNA SVIRALA VILENJAKA MILANA, iliti Kako je Milan poleteo bez krila, originalna bajka Da se bodo vile in vilini počutili res čarobno poskrbite, da vsi otroci dobijo krila, bleščice, vilinska ušesa, itd.

Komplet je za domačo igro prav tako primeren, kot za kostumsko dopolnilo in tako ga lahko otroci uporabljajo tudi med pustnim obdobjem. Značilnosti: - Barbie vilinska krila - naglavni jermen z ... Prepustite se čudovitim barvam in unikatnemu dizajnu.

POVEZANE KNJIGE