Ujeti

Ujeti - Zana Fraillon | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zana Fraillon
DIMENZIJA
4,81 MB
IME DATOTEKE
Ujeti.pdf
ISBN
2485418759278

OPIS

Gašper McGregor vedno rine v težave, tokrat je v njih zabredel do vratu.Ker se je pošteno zameril ravnatelju, pristane v Pošastni hiši – v šoli za težavne otroke.Nobene matematike več, nobenih domačih nalog, nič takega … Učenci morajo samo bosi stati v snegu, učitelji jim berejo misli, povsod mrgoli … pravih, resničnih … pošasti! Pošasti, ki te spremenijo, pogoltnejo, zamrznejo …Če misliš, da je tvoja šola grozna, vstopi v Pošastno hišo!

za las ujeti vlak. to catch a train by the skin of one's teeth ... Ujeti (No Escape) Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Pavel je razumel in čakal. To morate prebrati, če ste ujeti v odvisniški partnerski odnos. Ko govorimo o odvisniškem in nezdravem partnerskem odnosu, moramo tako rekoč pozabiti na vse tisto, kar venomer poudarjam o zdravem in ljubečem odnosu.

POVEZANE KNJIGE