Strašni duhovi

Strašni duhovi - Barbara Mitchel Hill | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Mitchel Hill
DIMENZIJA
3,52 MB
IME DATOTEKE
Strašni duhovi.pdf
ISBN
6331817238665

OPIS

Čeprav sem slaven zaradi svojih izjemnih detektivskih dosežkov, nisem še nikoli reševal primera z duhovi. Ugrabitev, ja. Kraja, ja. A prejšnji teden, sem prevzel primer strašnih duhov in izkazalo se je,da je to najnevarnejši in najstrašnejši primer nasploh.

Desetletni Daniel Lutz se je 12. decembra 1975 z družino preselil v veliko hišo v soseski Amityville na newyorškem Long Islandu.Med prenašanjem škatel z opremo je v svoji sobi s časopisom pobil na stotine muh, šel nato o tem poročat mami, a ko sta se vrnila ni bilo ne muh, ne časopisa. V nekem zelo starem gradu živi kar petdeset duhov, ki so med seboj različni in zelo strašni.

Ko rečete izraz ''duhovi'', kaj dobite najprej kot misel v glavo? Za vas ne vem, jaz osebno dobim številne filme, ki si tako radi sposojajo duhove kot glavni, strašni lik in jim odstopajo vsa možna mesta v grozljivkah. No, nič strašni za nekatere, saj v življenja drugih vdirajo tudi pojave, ki jih na filmski trak ujamejo zgolj ustvarjalci grozljivk. In ustvarjalci priljubljene resničnostne serije Lovci na duhove, ki - četudi trdega dokaza za to še ni - verjamejo, da duhovi resnično so med nami. V Veliki Britaniji so določili deset mest, kjer naj bi strašili duhovi.

POVEZANE KNJIGE