Priročnik za vrtičkarje

Priročnik za vrtičkarje - Simon Akeroyd | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Akeroyd
DIMENZIJA
8,11 MB
IME DATOTEKE
Priročnik za vrtičkarje.pdf
ISBN
4772455418611

OPIS

Knjiga vam bo v besedi in sliki predstavila, kako se morate lotiti pridelovanja na omejenem prostoru.V 10 korakih vam po prikazala, kako:- se lahko lotite dela na parceli,- pripravite zemljo in kompost,- zavarujete posevke,- sadite in sejete,- zalivate in gnojite ter plevete in odbirate pridelke.Izvedeli boste vse o gojenju zelenjave in sadja: kako lahko z naravnimi metodami vzgojite več kot 70 pridelkov, od tistih vsakdanjih za prehrano do eksotičnih in okrasnih. Knjiga vam bo svetovala, kako lahko načrtujete, uredite in vzdržujete zdrav, rodoviten in zanimiv vrt, da boste vse leto uživali svežo in zdravo, doma pridelano hrano.

S prijavo na obvestila boste v svoj e-nabiralnik enkrat tedensko prejeli zanimive članke, novice, recepte ali obvestila o dogodkih projekta Skupaj za zdravje človeka in narave. Simon Akeroyd PRIROČNIK ZA VRTIČKARJE. Priročnik za vrtičkarje in motika sta vse, kar potrebujete, da boste vse leto uživali svežo in zdravo, doma pridelano hrano.

Sadike smo posadili v pripravljen jarek in zasuli z zemljo. Sadike so za vrtičkarje gojene v lončkih, zato jih lahko sadimo že meseca septembra. Priročnik za vrtičkarje in motika sta vse, kar potrebujete, da boste vse leto uživali svežo in zdravo, doma pridelano hrano.

POVEZANE KNJIGE