Pri nas doma

Pri nas doma - Ulrike Holzwarth-Raether | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ulrike Holzwarth-Raether
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
Pri nas doma.pdf
ISBN
8363057696092

OPIS

Kaj? Kako? Zakaj?Otroci imajo tisoč vprašanj:■Kako pride voda v kopalnico?■Kaj se dogaja v pralnem stroju?■Zakaj je sesalnik tako glasen?■Kako se segreje radiator?Poučne knjige za otroke od 4 do 7 let■temeljna znanja, predstavljena na zabaven način■številni zavihki, pod katerimi se skrivajo zanimiva odkritja■natančne in privlačne ilustracije■lahko razumljiva besedila

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Starbucks® in logotip Starbucks sta registrirani blagovni znamki korporacije Starbucks, ki jo Nestlé uporablja na podlagi licence. Pike Place je registrirana blagovna znamka The Pike Place Market PDA, ki se uporablja na podlagi licence. Ker nas zelo zanima, katere (in koliko) ptice opazite pri vas doma, Vas vabimo k sodelovanju v akciji Ptice okoli nas.

Kljub temu, da pri nas zraven FIT KID-a opravimo še trening za govor, smo po vsaki vadbi razgibani in polni energije. 😄 🤸 16.30: FIT KID 17.00: BURN HIIT 18.00: FIT RAZGIBAVANJE Čebelice pri nas doma.

POVEZANE KNJIGE