Poželenje

Poželenje - Maya Banks | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maya Banks
DIMENZIJA
11,99 MB
IME DATOTEKE
Poželenje.pdf
ISBN
2790818144820

OPIS

Gabe, Jace in Ash – trije od najpremožnejših, najvplivnejših mož v državi – so vajeni dobiti vse, kar hočejo. Čisto vse. In Jace hoče žensko, ki ga je povsem nepričakovano očarala …Jace Crestwell, Ash McIntyre in Gabe Hamilton so že dolga leta najboljši prijatelji in uspešni poslovni partnerji. So vplivni, bogati in neustavljivo privlačni, Jace in Ash pa si delita vse – tudi ženske.Ko se Jace in Ash zapleteta z Bethany, Jace občuti stvari, ki jih v življenju še ni izkusil: popolnoma in neobvladljivo ga prevzameta ljubosumnost in silna obsesija.Jace Bethany noče deliti – z nikomer. Odločen je, da bo postal edini moški v njenem življenju, s tem pa ogrozi dvajsetletno prijateljstvo z Ashem. Bethany bo njegova in samo njegova. Četudi to pomeni, da bo prijatelju obrnil hrbet.

Od vseh angleških vojvod je Jered Marcus Benton, vojvoda Bradford, najbogatejši, najbolj čeden in najbolj domišljav. Od vseh dam v Londonu pa si želi nežnosti in ubogljivosti samo ene - Caroline Mary Richmond. Poželenje, nevarnost Se, jie, 2007 .

Mogoče morate spremeniti svoje cilje ali narediti nov življenjski načrt. Če pa vas vleče v slepo ulico, to pomeni, da vam nekdo onemogoča dosego cilja. Pokrajina je bila mirna in tiha, le občasno so spokoj vznemirili pokanje vej in kriki ptic v krošnjah dreves.

POVEZANE KNJIGE