Polonca, mala in velika

Polonca, mala in velika - Mateja Gomboc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Gomboc
DIMENZIJA
6,8 MB
IME DATOTEKE
Polonca, mala in velika.pdf
ISBN
1921668664498

OPIS

Polonca je tako velika, da v njej živi ves svet. In je tudi tako majhna, da se lahko skrije v najmanjši kotiček maminega, očkovega, babičinega in Martinovega srca.In tudi v tvojega, ker si prav tak raziskovalec, kot je ona!Skupaj s Polonco odkrij, kako je, če dobiš očala, pišeš z levo roko, moraš jesti smrdljivo porovo juho in cvetačo z drobtinami, če dobiš sestrico …Polončin pisani svet je lep in vesel, da ti pričara nasmeh, ko ga spoznavaš. Včasih pa v njem tudi kaj zaboli in prikliče solzo. A Polonca najde rešitev za žalost.Res, z njo ti ne bo dolgčas!

O Š / 3. razred ... Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 114135552: Besede 1, Delovni zvezek za slovenski jezik v 1.

Jožefov božič Celjska Mohorjeva Hest, P. Na begu Celjska Mohorjeva Isern, S.

POVEZANE KNJIGE