Pogled v večnost

Pogled v večnost - Eben Alexander | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eben Alexander
DIMENZIJA
6,6 MB
IME DATOTEKE
Pogled v večnost.pdf
ISBN
7771016783482

OPIS

Svetovna uspešnica uglednega nevrokirurga, zaradi katere boste podvomili o vsem, kar veste o življenju in smrti.To je zgodba, ki vam bo spremenila življenje.Priznani nevrokirurg dr. Eben Alexander je bil prepričan, da je tisto, čemur verni ljudje rečejo duša, v resnici plod kemijskih procesov v možganih, zato je bil vedno skeptičen do obsmrtnih doživetij svojih pacientov.Dokler takega izkustva ni doživel sam. Nekega dne je možgane dr. Alexandra napadla izjemno redka bolezen in za dolgih sedem dni je potonil v globoko komo. Medtem ko je bilo njegovo telo popolnoma neodzivno, je potoval po svetovih onkraj. Po tem potovanju je spoznal, da je resnično zdravje pogojeno z zavedanjem o obstoju boga in duše ter da smrt ni konec osebnega bivanja, temveč le prehod – in tako združil znanja s področja nevrološke znanosti z vero v nebesa, boga in dušo.Zgodba dr. Alexandra je izjemna in se bere kot čudovita domišljijska pripoved nadarjenega pisatelja znanstvene fantastike, ker pa se je zgodila prav njemu, je revolucionarna. Prepričala bo namreč tako znanstvenike kot verujoče.Dr. Eben Alexander ima za sabo 25 let kariere akademskega nevrokirurga. V tem času je 15 let delal v otroški bolnišnici in porodnišnici v Brighamu in na Harvardski medicinski šoli v Bostonu.

septembra 2020, ob 18. uri vabljeni v veliko dvorano naIpavčevega kulturnega centra Šentjur na predstavitev knjige POGLED V VEČNOST.

Znamka: Naša številka: 682053. Eben Alexander: Pogled v večnost Nevrokirurgovo potovanje v življenje po življenju.

POVEZANE KNJIGE