Podobnost prek stika

Podobnost prek stika - Georges Didi - Huberman | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georges Didi - Huberman
DIMENZIJA
3,3 MB
IME DATOTEKE
Podobnost prek stika.pdf
ISBN
2519359697825

OPIS

Didi-Huberman je prepričan, da je nujno preseči tradicionalno epistemološko polje umetnostne zgodovine in kreniti proti vizualni antropologiji, ki enakopravno obravnava vse vrste podob, ne le umetniških ... Iz najrazličnejših virov in modelov "montirana" Didi-Hubermanova metoda, ki se svobodno, odprto in dojemljivo sprehaja skozi prostore in čase, neprestano dokazuje to, kar je glavna tema tudi v tej knjigi, namreč da je tradicionalno umetnostno zgodovinopisje v imenu objektivizacije popačilo samo zgodovino umetnosti. (Iz spremne besede)

Georges Didi-Huberman ( 0) ISBN/EAN:P_9789616798402. Redna cena: 28,00 € Arheologija, anahronizem in modernost odtisa.

Avtor: Didi-Huberman, Georges Naslov: Podobnost prek stika : arheologija, anahronizem in modernost odtisa PP=Ljubljana PU=Studia humanitatis PY=2013 CL=Studia humanitatis 90. Avtor: Dolinar, Gregor Naslov: Mednarodni matematični kenguru 2009-2011 PP=Ljubljana PU=DMFA - založništvo PY=2014 CL=Presekova knjižnica,1318-3761 ; 46 91. Podobnost prek stika : arheologija, anahronizem in modernost odtisa / Georges Didi-Huberman ; [prevod Mojka Žbona ; spremna beseda Jure Mikuž].

POVEZANE KNJIGE