Petka!

Petka! Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,2 MB
IME DATOTEKE
Petka!.pdf
ISBN
7080185708459

OPIS

Jana Kolarič: JEŽKI GREDO V SVETKim Komljanec: DRUŽINAJanez Remškar: MULCI PROTI DOKTORJU ZLOBITamara Matevc: PEPELKASamanta Kobal: FATAMORGANAPetka! skriva najboljših pet dramskih besedil, prispelih na natečaj JSKD za najboljše otroško ali mladinsko dramsko besedilo.Primerno besedilo bodo našle otroške in mladinske skupine vseh starosti. Ježki gredo v svet in Družina, avtoric Jane Kolarič in Kim Komljanec, sta namenjeni mladim gledališkim ustvarjalcem prve triade osnovnih šol. Obe predstavi lahko zaživita na gledališkem in tudi lutkovnem odru. Besedilo Janeza Remškarja Mulci proti doktorju Zlobi je primerno za izvajanje v gledaliških krožkih in klubih v drugi triadi. Zadnji triadi je namenjena sodobna priredba Pepelke avtorice Tamare Matevc, srednješolskim gledališkim skupinam pa ponujamo v odrsko postavitev delo Samante Kobal Fatamorgana.

januarja. Novinarja Mira Petka so neznanci brutalno pretepli na večer pepelnične srede, 28. februarja 2001, pred njegovo hišo v Mežici.

januar 2021 ob 21:29 Od petka bo ob izhodu iz avstrijske zvezne dežele Tirolska treba predložiti negativen izvid testiranja na novi koronavirus, je danes sporočil avstrijski kancler Sebastian Kurz. Za to so se odločili, ker se v tej deželi širi bolj nalezljiva južnoafriška različica novega koronavirusa. ŠOLSKE STORITVENE DEJAVNOSTI "PETKA" ŽALEC, Ulica Ivanke Uranjek 2, 3310 Žalec.

POVEZANE KNJIGE