Pametna Lili in neumni volk

Pametna Lili in neumni volk - Catherine Storr | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Storr
DIMENZIJA
6,46 MB
IME DATOTEKE
Pametna Lili in neumni volk.pdf
ISBN
8721820479271

OPIS

Nekega dne je pri vratih pozvonilo in Lili je šla odpret. Pred njo je stal velik, črn volk, vtaknil je šapo med vrata in rekel: »Požrl te bom!« Toda Lili ni bilo niti malo do tega, da bi se pustila požreti. In čeprav si volk skuša pomagati na vse možne načine, išče nasvete v pravljicah in se zateče celo k čarovnici, je Lili preveč premetena, da bi jo lahko ugnal.Priznana angleška pisateljica Catherine Storr je verjela, da za otroke resničnost in domišljija nista nasprotna, temveč različna pogleda na isto stvar. Očarljive zgodbice o Lili in volku, ki jih je avtorica napisala za svojo hčer - ta je bila namreč prepričana, da se pod njeno posteljo skriva volk -, so prežete s humorjem in izvirnostjo, vlivajo pogum in krepijo zaupanje vase.Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije.

In čeprav si volk skuša pomagati na vse mogoče načine, išče nasvete v pravljicah in se zateče celo k čarovnici, je Lili preveč premetena, da bi jo ugnal. Volkovi so stari znanci otroške književnosti, običajno v vlogi zlobnežev, ki so vselej na lovu za dobrim (človeškim) grižljajem, še raje pa kar za celim obedom. Nič drugače ni v ilustrarani knjigi Pametna Lili in neumni volk angleške pisateljice Catherine Storr (1913-2001), ki si je prigode o volku in deklici izmišljala za svojo hčer, prepričano, da volk preži pod njeno posteljo. Pametna Lili in neumni volk.

Znamka: Naša številka: 657464. Catherine Storr: Pametna lili in neumni volk Kratka zgodba govori o pametni Lili, ki se ni pustila požreti neumnemu volku.

POVEZANE KNJIGE