Neupogljivi

Neupogljivi - Veronica Roth | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronica Roth
DIMENZIJA
8,28 MB
IME DATOTEKE
Neupogljivi.pdf
ISBN
7773168659903

OPIS

V brezupnem spopadu, ki vihra sredi razpadajočega sveta, ti ostane le … resnica.Ko Eruditi s pomočjo Herosov na lepem napadejo in pobijejo večino Asketov, v postapokaliptičnem svetu, razdeljenem na pet ločin – nesebične Askete, drzne Herose, vedoželjne Erudite, odkritosrčne Veritiste in ljubeče Agapejce – , zavlada obsedeno stanje. Zakaj je prišlo do napada? Kaj vodi Erudite? Zakaj so napadli ravno Askete? Bo prišlo do vojne med ločinami?Šestnajstletna Tris, ki je zapustila svojo staro ločino in se pridružila Herosom, je sicer preživela hud napad na družino in svoj nekdanji dom, vendar je za to plačala visoko ceno. Prežeta z bridkostjo in krivdo skuša doumeti razsežnost novonastale situacije, pri tem pa se vedno bolj brezglavo spoprijema s svojo usodo. A če hoče izvedeti resnico o svetu, v katerem živi, mora zbrati vse moči, kajti čakajo jo pretresljive izbire, strahovite žrtve in neverjetne preizkušnje.Vrhunska literarna distopija in presunljiva vizija prihodnosti, ki je še dolgo ne boste pozabili.

Beatrice Prior se mora soočiti s svojimi notranjimi strahovi in demoni ter nadaljevati s svojim bojem proti močnemu sovražniku, ki grozi, da bo uničil njen svet. Naslov v izvirniku: Neupogljivi.

Ena odločitev vas lahko preoblikuje - ali pa uniči. Ampak vsaka odločitev ima posledice.

POVEZANE KNJIGE