Moj zadovoljni konj!

Moj zadovoljni konj! - Charlotte Clergeau, Laure Marandet | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charlotte Clergeau, Laure Marandet
DIMENZIJA
5,43 MB
IME DATOTEKE
Moj zadovoljni konj!.pdf
ISBN
5238279797685

OPIS

Knjiga te bo naučila, kako ustvariti harmoničen in uspešen odnos s tvojim konjem:- Naučil se boš prepoznati znamenja dobrega počutja in trpljenja ter nelagodje olajšati.- Naučil se boš konja opazovati in tako razumeti njegove odzive.- Vedel boš, kakšen način življenja potrebuje.- Odkril boš tudi, kako z njim ustvariti odnos, ki bo temeljil na zaupanju in prijateljstvu.Vsi jezdeci sanjajo o tem, da bodo razvili enkraten odnos s svojim konjem. Knjiga ponuja vse odgovore na vprašanja, kako to doseči!Postani prijatelj svojemu konju in spoznaj vse njegove potrebe:- prehrana,- oskrba,- življenjski prostor,- vadba …

5,301 likes · 2 talking about this. "Konji imaju osjecaje da razumiju puno vise nego to mi shvacamo.

5656. Hčerka je pred 1 letom dobila svojega konja vendar z njegovo nastanitvijo nismo bili zadovoljni. Odkar smo preselili konja k Sari, pa se je vse spremenilo.

POVEZANE KNJIGE