Moč prijaznosti

Moč prijaznosti - Piero Ferrucci | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Piero Ferrucci
DIMENZIJA
12,26 MB
IME DATOTEKE
Moč prijaznosti.pdf
ISBN
3797407184716

OPIS

Knjiga govori o temeljnih človeških vrednotah.Predgovor knjigi je napisal Dalaj Lama, kjer toplo in srčno pohvali Ferruccijevo delo. Pravi, da sta prav prijaznost in sočutje tista, ki osmišljata naše življenje.Knjiga je razdeljena na posamezna poglavja, vsako govori o eni od kvalitet, ki tvori "Prijaznost": iskrenost, toplina, odpuščanje, stik, občutek pripadnosti, zaupanje, pozornost, empatija, skromnost, potrpežljivost, velikodušnost, spoštovanje, prilagodljivost, spomin, zvestoba, hvaležnost, služenje in radost."Prijaznost je pomembna na vseh ravneh izobraževanja, saj se več naučimo v ozračju topline in pozornosti kot v ozračju brezbrižnosti in represije. Otrok vzgajan z nežnostjo, se bo bolj zdravo razvijal; učenec, ki bo deležen spoštovanja in pozornosti, bo bolje napredoval. prijaznost je nujna sestavina zdravljenja. pacienti, ki so obravnavni s sočutjem in skrbnostjo, manj trpijo in hitreje ozdravijo."

Otroci in doživljanje prijaznosti v Lovrencu na Pohorju Zapisali smo najzanimivejše misli, ki so jih povedali učenci predmetne stopnje. Prijazen je sošolec, če mi ponudi žvečilko, ali sošolka, kadar mi prišepetava.

Prijaznost si ljudje dostikrat napačno predstavljajo, zlasti na Slovenskem, kjer živi veliko zadržanih, vase obrnjenih ljudi. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / MOČ PRIJAZNOSTI. 0,00.

POVEZANE KNJIGE