Moč prijaznosti

Moč prijaznosti - Piero Ferrucci | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Piero Ferrucci
DIMENZIJA
6,71 MB
IME DATOTEKE
Moč prijaznosti.pdf
ISBN
5650460439887

OPIS

Knjiga govori o temeljnih človeških vrednotah.Predgovor knjigi je napisal Dalaj Lama, kjer toplo in srčno pohvali Ferruccijevo delo. Pravi, da sta prav prijaznost in sočutje tista, ki osmišljata naše življenje.Knjiga je razdeljena na posamezna poglavja, vsako govori o eni od kvalitet, ki tvori "Prijaznost": iskrenost, toplina, odpuščanje, stik, občutek pripadnosti, zaupanje, pozornost, empatija, skromnost, potrpežljivost, velikodušnost, spoštovanje, prilagodljivost, spomin, zvestoba, hvaležnost, služenje in radost."Prijaznost je pomembna na vseh ravneh izobraževanja, saj se več naučimo v ozračju topline in pozornosti kot v ozračju brezbrižnosti in represije. Otrok vzgajan z nežnostjo, se bo bolj zdravo razvijal; učenec, ki bo deležen spoštovanja in pozornosti, bo bolje napredoval. prijaznost je nujna sestavina zdravljenja. pacienti, ki so obravnavni s sočutjem in skrbnostjo, manj trpijo in hitreje ozdravijo."

Prostor bolečine, sramu in strahu kot tudi želje po svobodi, samoizražanju in povezanosti. Slovenski moški smo večinoma bili vzgojeni tako, da nam je izražanje občutkov tuje.

Z njo podarjamo radost, ki izhaja iz lepega, dobrega in resničnega. S predgovorom njegove svetosti Dalai Lame Moč prijaznosti (in ena nepazljiv način vedeti, če ste "zaslužili" pozornost) The Great Gildersleeve: Marjorie the Actress / Sleigh Ride / Gildy to Run for Mayor (Februar 2021) Če mislite, da je pozornost le nevtralno opazovanje in ne sodba, potem manj pomembnega manjka, pravi Ed Halliwell. Moč prijaznosti.

POVEZANE KNJIGE