Enaka glasba

Enaka glasba - Vikram Seth | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vikram Seth
DIMENZIJA
5,26 MB
IME DATOTEKE
Enaka glasba.pdf
ISBN
2710580689990

OPIS

Na inovativen način, ki je veliki večini glasbenikov še vedno povsem tuj, je namreč pokril izpad dohodka v letu 2020, ko je bila zaradi bolezni covid-19 po vsem svetu ... Za antropologa je zagotovo najbolj izzivalno vprašanje, kako vse nas glasba združuje in tudi kako nas lahko tudi družbeno razdružuje. Glasbena industrija se je v zadnjih treh ali štirih desetletjih dokaj spremenila, a razmerja moči v njej sicer ostajajo približno enaka, kot so bila prej. Arsova opozorilna slika za četrtek, enaka velja za petek .Foto: Arso Presežne vrednosti delcev PM10 so na skoraj vseh merilnih postajah.

V Avstriji enaka maska v trgovini stane 0,55 evra in ne vsebuje DDV, poleg tega pa še država subvencionira ceno, tako da so te maske čim bolj dostopne ljudem. Slovenija ima torej kar devetkrat dražje zaščitne maske FFP2.

POVEZANE KNJIGE