Enaka glasba

Enaka glasba - Vikram Seth | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vikram Seth
DIMENZIJA
12,34 MB
IME DATOTEKE
Enaka glasba.pdf
ISBN
7464544622479

OPIS

Posluπaj pesem Eno takπo bi rad in ugotovi, kateremu znanemu ... Kantata je vokalno-instrumentalna glasba, ki ima večinoma posvetno vsebino.Njena oblika je podobna operi, od nje se razlikuje po tem, da jo izvajajo na koncertnih odrih brez gledaliških elementov.Izvira iz italijanske besede cantare, kar pomeni petje. Glasba na Slovenskem str. 38 Glasbila na srednjeveških freskah, ki jih najdemo v slovenskih cerkvah so po videzu enaka glasbilom, ki smo jih spoznali v prejšnjem poglavju.

Prav tako je pomembno, da glasbo (intenziteto, zvrst, tempo, glasnost) prilagodimo različnim delovnim pogojem, saj lahko enaka glasba na zaposlene, ki delujejo v drugačnih delovnih pogojih, na njih negativno učinkuje. Delovni pogoji, v katerih delujejo zaposleni, so zelo različni in ko govorimo o ... Pred jutrišnjo vrnitvijo vseh učencev v osnovne šole so imeli zaposleni v njih polne roke dela s pripravo na izvedbo pouka.

POVEZANE KNJIGE