Dosje Snowden

Dosje Snowden - Luke Harding | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luke Harding
DIMENZIJA
12,92 MB
IME DATOTEKE
Dosje Snowden.pdf
ISBN
8078641431503

OPIS

ZAČELO SE JE Z NEPODPISANIM ELEKTRONSKIM SPOROČILOM:»SEM VIŠJI USLUŽBENEC OBVEŠČEVALNE SLUŽBE.«Sledilo je najbolj spektakularno razkritje obveščevalnih podatkov, ki ga je sprožil en izjemen mož. Posledice so pretresle voditelje držav po vsem svetu, od Obame do Camerona, predsednike Brazilije, Francije in Indonezije do nemške kanclerke. Edward Snowden, mladi računalniški genij zaposlen v Agenciji za nacionalno varnost (NSA), je zažvižgal in pokazal, kako ta močna organizacija s pomočjo sodobne tehnologije vohuni za vsem svetom. Vohuni temu pravijo \'obvladovanje spleta\', drugi pa smrt zasebnosti.Snowdnova zgodba se bere kot prava politična srhljivka, od dneva, ko je zapustil svoje dekle in s Havajev odšel s trdim diskom, polnim tajnih podatkov, do tednov skrivanja v Hongkongu in njegove bitke za azil.Kaj je vodilo Snowdna, da se je kljub zavedanju posledic odločil, da javnost seznanil s početjem obveščevalnih služb? Guardianov novinar Luke Harding se loteva vprašanja, ki bi si ga moral zastaviti vsak prebivalec internetne dobe.

 Knjiga DOSJE SNOWDEN, LUKE HARDING, UČILA, ŽEPNICA, broširana, dobro ohranjena. Prevzem v Ljubljani ali po pošti po ceniku Pošte Slovenije 031 498 466.

Vohuni temu pravijo 'obvladovanje spleta', drugi pa smrt zasebnosti. ... Dosje Snowden je knjiga, ki prinaša celovito zgodbo Edwarda Josepha Snowdna (1983), njegov profil od mladostnih dni, kjer je v svojih spletnih komentarjih že kazal poznejšo upornost, do evolucije njegovega dela v vojski, ko je v njem dozorel namen, da z zaupnimi podatki, do katerih je imel dostop, seznani širšo javnost, in to ne glede na ... Dosje: Edward Snowden dosje | Edward Snowden.

POVEZANE KNJIGE