Čas počasi briše

Čas počasi briše Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Čas počasi briše.pdf

Hoteli 2 - 3*, moteli, razno. Narodni parki Ameriškega zahoda - spoznajte mesti San Francisco in Las Vegas - ogledi najlepših naravnih parkov Amerike - rafting po reki Colorado, vožnja po divjini s hammerji ... To dosti globljo resničnost bi za konec rad ponazoril s pomočjo nenavadno iskrenih in simpatičnih pričevanj iz knjige Čas počasi briše o slovenskih mobilizirancih iz občin Kamnik in Komenda v nemško vojsko, ki jo je lani izdalo Društvo Demos na Kamniškem, uredila pa sta jo Marjeta Humar in Igor Podbrežnik. Briše 8b.

dr. Zvezdan Pirtošek o nujnih ukrepih, ki bi jih zaradi epidemije demence morali sprejeti že včeraj - kljub vsemu pa ostaja optimist, kajti bolezen, ki človeku počasi briše (raz)um, je mogoče tudi preprečiti.