Velika pustolovščina

Velika pustolovščina - Slavko Pregl | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavko Pregl
DIMENZIJA
12,35 MB
IME DATOTEKE
Velika pustolovščina.pdf
ISBN
2500402502579

OPIS

Miha, Pipi in Bob se z rabljenim avtomobilom OLD PUNCO odpravijo na zabavno pot v Dubrovnik. Kaj jih bo hitreje pripeljalo do cilja, stara "piksna" ali avtostop? Da je pustolovščina še bolj napeta, fantom štrene zameša Sanja, ki enemu od njih zmeša tudi glavo. Nato se pojavi še skrivnostno sporočilo v steklenici.Zgodbi Velika pustolovščina in Odprava zelenega zmaja sta prvič izšli leta 1976 v eni knjigi z naslovom Odprava zelenega zmaja, po kateri so posneli tudi slovito televizijsko nadaljevanko. Brezčasni zgodbi sta pred vami v novi podobi z več ilustracijami in vsaka v svoji knjigi. Velika pustolovščina se lahko bere kot predzgodba Odprave zelenega zmaja, lahko pa tudi kot samostojna knjiga.

To je mladinski film, ampak je takšno mladinsko delo, kot so zgodbe Rudyarda Kiplinga, Jacka Londona ali Pustolovščine Huckleberrya Finna Marka Twaina, in ne kot tolažilni filmi na to temo, ki prihajajo iz Združenih držav in Evrope.Nasilje, smrt in izguba so prvine njegovega dozorevanje, tako kot pri ... Lindbergh, velika pustolovščina letečega miška Trda - 23. okt 2017.

Redna cena: 27,95 € Domišljijski svet malega letalca Miška nam odprejo čudovite ilustracije, ki preplavijo čute, vzpostavijo stik z malim bralcem in ga, polne bogatih podrobnosti, spodbujajo k pozornosti in čudenju. To ... Osiroteli Phoenix skupaj s prijateljem slonom pomaga ostalim ogroženim slonom ter se bori proti divjim lovcem. Pingvinčkova velika pustolovščina.

POVEZANE KNJIGE