Usedline

Usedline - Tone Peršak | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Peršak
DIMENZIJA
3,9 MB
IME DATOTEKE
Usedline.pdf
ISBN
3572122818583

OPIS

Usedline so se spočele iz misli, ki je avtorja obsedala vrsto let, čeprav je ni znal dovolj ustrezno izreči, dokler je ni tudi zanj na nekem literarnem srečanju v Beogradu povsem nedvoumno artikuliral György Konrad v obliki izjave: »Spomin je vedno fikcija.« Po drugi strani je avtorja zaznamovala Sokratova zapoved: »Spoznaj sam sebe!« Gre za neke vrste razvojni, »Bildungsroman«, za v teh časih in v tem okolju morda nekoliko manj navzočo in manj popularno, celo nekoliko pozabljeno podvrsto romana, ki pa hkrati ne skriva težnje, da ob osrednji zgodbi o nastajanju zavestne osebe pove tudi zgodbo nekega časa in okolja, ki vse bolj izginjata iz slovenske literarne zavesti, četudi še nista bila deležna zares vseobsežne literarne obravnave.

Wendy Walkin, Toronto Surplus Scientific. Used-line is our best resource for advertising.

Če se vam mudi, jih pustite usedati vsaj dve uri. Da bi čim bolj natančno razložili simbole iz kavne usedline, potrebujete: - močno intuicijo, - razumevanje simbolov in - dobre oči. Skodelico vedno držimo v desni roki, kadar pijemo iz nje kavo.

POVEZANE KNJIGE