Tja, kjer so zverine doma

Tja, kjer so zverine doma - Maurice Sendak | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maurice Sendak
DIMENZIJA
7,56 MB
IME DATOTEKE
Tja, kjer so zverine doma.pdf
ISBN
6110606748700

OPIS

Natanko 50 let po izidu ameriškega izvirnika (Where the Wild Things Are) je verjetno največja slikaniška klasika končno izšla tudi v slovenščini. Tja, kjer so zverine doma je kot nobena slikanica poprej odkrito spregovorila o najglobljih strahovih in kompleksnih, pogosto nasprotujočih si čustvih otrok. Kljub temu da je knjiga izšla že leta 1963, vse do danes ni izgubila aktualnosti, nasprotno: z Maksovo zgodbo se zlahka poistovetijo tudi sodobni otroci.

Je roman o svetu, iz katerega prihaja, in v katerega se vedno znova vrača Klicala me je, da se vrnem nazaj. Tja, kjer je moja duša doma.

Saved by Nena Mandelj Nena Mandelj Po prebrani pravljici Tja, ki so zverine doma znamenitega slikaniškega ustvarjalca Mauricea Sendaka, ki je stara vsaj toliko kot nekateri vaši dedki ali babice, bomo skupaj ustvarili pravi zverinjak. (Maurice Sendak) Marsovo malo gledališče: Tja, kjer so zverine doma, 4+ Public · Hosted by Zavod MARS Maribor and Vetrinjski dvor.

POVEZANE KNJIGE