Ti povem še eno zgodbo?

Ti povem še eno zgodbo? - Jorge Bucay | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
8,65 MB
IME DATOTEKE
Ti povem še eno zgodbo?.pdf
ISBN
2827400991884

OPIS

Izbrala sem tri naljubše odlomke iz knjige in ... Naj ti povem svojo zgodbo je knjiga, ustvarjena za deljenje spominov starih staršev. Vanjo so skozi vprašanja zajeta poglavja o otroštvu, družini, ljubezni, prijateljstvu, vsakodnevnih navadah, nasvetih za življenje in obdana s citati ter ilustracijami.

Bajsi mu s pripovedovanjem zgodb znova odpira oči in pomaga do II Ti povem še eno zgodbo Lepo ohranjena, malo načeta platnica (vidno na prvi Poiščite zgodbo zase. V novi knjigi Ti povem še eno zgodbo? enega najbolj priljubljenih psihoterapevtov in pisateljev na svetu, Jorgeja Bucaja, ki je s svojimi knjigami že navdušil slovenske bralce, boste zagotovo našli pravo. Nihče ne more narediti zate, kar lahko sam narediš zase.

POVEZANE KNJIGE