Priljubljena imena

Priljubljena imena - Simon Lenarčič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Lenarčič
DIMENZIJA
8,10 MB
IME DATOTEKE
Priljubljena imena.pdf
ISBN
2410536367577

OPIS

V tej knjižici Simon Lenarčič, pisec leksikona Vse o imenih v Sloveniji, jedrnato predstavlja pomen in rabo krstnih imen, ki so pri nas v zadnjih letih najbolj priljubljena. Našteta imena - 38 moških in 37 ženskih - dobi pri nas vsako leto okoli 10.000 novorojenih otrok, kar je skoraj polovica vseh. S pomočjo te knjižice bodo torej pravo ime za svojega novorojenca ali novorojenko in vse bistvene podatke o njem našli vsaki drugi starši. V celostranskih opisih teh imen so na kratko opisana tudi številna druga imena, od tradicionalnih, a zdaj manj priljubljenih svetniških, kakršni sta Janez in Uršula, do najnovejših, kakršni sta Lar in Taj.

Sophie / Joshua 6. Jessica / Thomas Mednarodna imena so konec koncev že nekaj časa zelo priljubljena! Na priljubljeni spletni strani za otroška imena so sestavili lestvico najbolj priljubljenih imen v letu 2020 za ZDA.

Obstajajo zelo lepa ... Mimovrste.com po vaši meri. Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Najbolj priljubljena kravja imena Krave so za slovensko kmetijstvo zelo pomembne, tako zaradi prireje mesa kot prireje mleka.

POVEZANE KNJIGE