Prelomnice

Prelomnice - Diego De Leo | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Diego De Leo
DIMENZIJA
4,98 MB
IME DATOTEKE
Prelomnice.pdf
ISBN
1255808598116

OPIS

Kot pojasnjuje avtor sam, ne gre za priročnik o psihopatologiji, ampak za zelo človeški pogled na kompleksnost samomorilnega vedenja in prizadevanja psihologije kot znanosti za razumevanje teh najhujših človeških tragedij. Odločitev za samomor je v nekaterih primerih lahko hitra in racionalna, navadno pa je posledica mnogo let trajajočega procesa v posamezniku. Diego zato bralcu razkriva kompleksne osebne podrobnosti dvanajstih življenjskih zgodb, katerim dodaja svoje interpretacije in komentarje, ki služijo kot vodilo pri razumevanju mnogih sporočil, skritih v zgodbah.

Debelina plošč se giblje okoli 100 km, sestavljata pa jih dva tipa skorje, in sicer: oceanska skorja imenovana tudi »sima« (silicij in magnezij) ter kontinentalna skorja »sial« (silicij in aluminij). Karta Intenzitete (MSK-64), veljavna 1987 - 2007. Tolmač karte intenzitet potresov.

Neobičajno popotovanje v globine samomora. Knjiga Diega De Lea; Novice in fotografije.

POVEZANE KNJIGE