Newyorški dnevnik

Newyorški dnevnik - Iztok Geister | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Geister
DIMENZIJA
7,69 MB
IME DATOTEKE
Newyorški dnevnik.pdf
ISBN
4826356313915

OPIS

Pisatelj in fotografinja iz Slovenije imata v New Yorku mesec dni časa, da pripravita potopis v sliki in besedi.Potepata se po avenijah in parkih, obiskujeta razstave. Kljub temu, da prebivata v velemestnem stanovanju, njun kovček, poln čustvene prtljage, prinesene iz domovine, še kar potuje, iz dneva v dan si ga podajata iz rok v roke. Ko se že zdi, da je zgodba preveč vsakdanja in premalo vznemirljiva, se neke viharne noči vse skupaj postavi na glavo. Nebotičnik v New Yorku pomeni namreč vse kaj drugega kot nebotičnik v Ljubljani.

enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj. ii strip moj newyorŠki dnevnik - julie doucet 2012 prodam lepo ohranjen strip Moj newyorški dnevnik, za katerega je avtorica leta 2000 prejela tudi nagrado firecracker, je njeno prvo daljše delo. V njem popisuje svoje zgode in nezgode v ameriškem velemestu, kamor se je po koncu študija iz Montreala preselila k fantu.

Avtor: Iztok Geister. Založba: Zavod za favnistiko, 2013.

POVEZANE KNJIGE