Najlepša čokoladnica v Parizu

Najlepša čokoladnica v Parizu - Jenny Colgan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Colgan
DIMENZIJA
4,20 MB
IME DATOTEKE
Najlepša čokoladnica v Parizu.pdf
ISBN
6295208234162

OPIS

Ko jutranje sonce zbudi pariške ulice, Anna Trent v majhni čokoladnici že pomaga pripravljati najokusnejšo čokolado na svetu. Izdelana ročno in pod budnim očesom čokoladarskega chefa Thierryja Girarda velja za vrhunski gurmanski užitek.Za Anno, tridesetletno Angležinjo, je to velikanska sprememba, saj je pred tem delala v tovarni čokolade, kjer je vse potekalo strojno. Zato je zelo hvaležna svoji srednješolski učiteljici francoščine Claire, ki ji je ponudila življenjsko priložnost – delo v čokoladnem ateljeju v središču Pariza – in ji omogočila okusiti življenje v mestu zaljubljencev.Pariz pa si pred smrtjo želi znova obiskati tudi Claire, ki je pred štiridesetimi leti kot mlada angleška au pair prišla v francosko glavno mesto in tam spoznala Thierryja. Ta je takrat ravno prišel iz šolanja v tujini in je na Île de la Cité odpiral svojo trgovino. Anna organizira izlet in za pomoč zaprosi Thierryjevega sina Laurenta …Najlepša čokoladnica v Parizu je prikupen roman o strasteh in slasteh, na katere naletimo v mestu zaljubljencev.

Rojena je v znamenju raka. V telenoveli bi nastopila ob Williamu Levyju in nikoli ne bi sprejela vloge Paris Hilton. Najlepša čokoladnica v Parizu, Rosie v svetu sladkih pregreh, Dobimo se v slaščičarni … Za piko na i, pa je na zadnjih straneh knjige dodanih še nekaj slastnih receptov, ki jih lahko preizkusite med branjem, ki vam bo tako še bolj dišalo.

Najlepša čokoladnica v Parizu / Jenny Colgan ; [prevedla Katja Jeraj Valentinčič]. -1.

POVEZANE KNJIGE