Luč besede rodi življenje

Luč besede rodi življenje - Primož Krečič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Krečič
DIMENZIJA
12,13 MB
IME DATOTEKE
Luč besede rodi življenje.pdf
ISBN
8948194745853

OPIS

»Pridite, pojdimo na Gospodovo goro, k hiši Jakobovega Boga. Poučil nas bo o svojih potih in hodili bomo po njegovih stezah« (Iz 2,3). S temi besedami prerok Izaija prične cerkveno leto in s tem tok Božje besede, ki teče skozi vse leto po Njegovih stezah do nedelje Kristusa Kralja vesoljstva.Knjiga Luč Besede rodi življenje nam pomaga, da se z vsakodnevnim premišljevanjem bogate Božje besede vse bolj bližamo Kristusu. Po metodi lectio divina nas vabi k posnemanju zgleda Božje matere Marije, ki je »vse te besede ohranila in premišljevala v svojem srcu« (Lk 2,19).Primož Krečič

4 V njej je bilo življenje in življenje je bilo luč ljudi. Povzetek knjige Učbenik življenja, avtor: Martin Kojc Človek ve, da ni žival, rastlina ali kamen, ne ve pa, kdo je. Kamen, ki so ga zidarji zavrgli, je postal vogelni kamen.

Kdor gre za menoj, zagotovo ne bo hodil v temi, ampak bo imel luč življenja.« Ko se rodi novo življenje. ...

POVEZANE KNJIGE