Kraljica Elizabeta II.

Kraljica Elizabeta II. - Sally Bedell Smith | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Bedell Smith
DIMENZIJA
5,40 MB
IME DATOTEKE
Kraljica Elizabeta II..pdf
ISBN
3170142044352

OPIS

Najboljši portret najslavnejše monarhinje na svetu:- prelomni dogodki in podrobnosti iz kraljičinega življenja: bleščeči dvor, družinske tragedije, zabavne anekdote in detajli;- v sodelovanju z več kot 200 ljudmi, kraljičinimi sorodniki in prijatelji;- več kot 40 fotografij iz kraljičinega življenja, številne prvič objavljene.Mednarodna uspešnica avtorice knjig o princesi Diani, zakoncih Kennedy in Clinton.Znana avtorica uspešnic je preživela s kraljico na dvoru skoraj leto dni, spremljala pa jo je tudi na potovanjih po svetu. Na podlagi doživetij, številnih uradnih dokumentov in zasebnih pisem je spletla zgodbo njenega življenja od rojstva do kronanja in jubileja ob 60-letnici vladanja. Odkriva nam pogled v njeno, javnosti skrito plat osebnosti, ki je marsikoga presenetila, življenje na dvoru in življenje družine, vključno z žalostno zgodbo princese Diane, vnukov in poroko princa Williama s Catherine Middelton.

aprila 1926. godine, za vreme vladavine njenog dede sa očeve strane, kralja Georgea (Džordž) V.

Takrat je imela bodoča kraljica komaj deset let, v vrsti za prestol je bila komaj na tretjem mestu in pričakovalo se je, da bo dobila še ... Elizabeta II (Elizabeth Alexandra Mary ; rođena 21. aprila 1926.

POVEZANE KNJIGE