Kam je izginila Brina?

Kam je izginila Brina? - Tadej Golob | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Golob
DIMENZIJA
10,87 MB
IME DATOTEKE
Kam je izginila Brina?.pdf
ISBN
9467435493060

OPIS

Živahno in prepričljivo izpisana prvoosebna pripoved četrtošolke Brine, ki skupaj z bratom Lovrom raziskuje izginotje sosedine psičke (svoje soimenjakinje) Brine. Simpatično duhovita zgodba, ki je močno vpeta v družinsko življenje Brinine družine in v njihov aktivni vsakdan, postaja vse bolj napeta, pred bralcem pa se razgrinja primer dobre otroške detektivke.

A ko se začnejo v resničnem življenju obeh otrok dogajati ... Brina in Lovro sta običajna slovenska otroka. A za povprečno slovensko družino, ki z mamino redno učiteljsko plačo in občasnimi očetovimi honorarji za...

Med pisci se je pojavil s knjigo Z Everesta, v kateri popisuje smučanje Dava Karničarja z najvišje gore sveta, na vrh katere se je povzpel tudi sam, nadaljeval pa z biografijami Petra Vilfana, Zorana Predina in Gorana Dragiča, z romanoma za mladino Zlati zob in Kam je izginila Brina?, ter ... Tadej Golob: Kam je izginila Brina Gluvić, Goran: Čudovita igra nogomet ali Dvojna podaja Schluter, A.: Met čez ramo R. Dahl: Veliki dobrodušni velikan ali Čarovnice M.

POVEZANE KNJIGE