Jutranja mesečina

Jutranja mesečina - Jude Deveraux | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jude Deveraux
DIMENZIJA
5,48 MB
IME DATOTEKE
Jutranja mesečina.pdf
ISBN
7710528337320

OPIS

V povsem novi trilogiji, postavljeni v čudoviti mali Edilean v Virginiji, Jude Deveraux plete zgodbe treh mladih žensk, najboljših prijateljic iz študentskih let, razgrinja njihova življenja, ljubezni in sanje, ki si jih želijo uresničiti.Med Jecco Layton in doktorjem Tristanom Aldredgeem se krešejo iskrice. Na prigovarjanje svoje drage prijateljice Kim je Jecca začasno zapustila brezobzirni newyorški umetniški svet, da bi se poleti lahko posvetila svoji največji strasti – slikanju – in uživala v tesno povezani edileanski skupnosti. Kimin bratranec Tris, čedni in predani mestni zdravnik, že leta čuti globoko vez s Kimino prijateljico, čeprav sta se doslej srečala samo enkrat. V poletju čutnih užitkov Jecca izgubi tla pod nogami zaradi tega močnega in čustvenega moškega. A ko se bo poletje končalo, se bo vrnila v ‘resnično’ življenje velemesta in pred ljubimcema bo velika odločitev. Bo njuna ljubezen vzdržala kljub veliki razdalji? Bo kdo izmed njiju žrtvoval svojo kariero, da bosta lahko skupaj?

Ena od njih je romantična veza, ki je pred vami. Uživajte toliko kot lahko, kajti kmalu je ne bo več! JUTRANJA MESEČINA.

Pomemben film je zato, ker - brez kompromisov na račun forme ali vsebine - individualno izkušnjo povzdigne na raven univerzalnega. V malih mestih velja, da dejstva ne morejo pokvariti sočnih govoric … Terri Rayburn je dekle s slabim slovesom, čeprav po krivici. Ker je odraščala v okolici mesteca Summer Hill v Virginiji, dobro ve, kaj se dogaja v malih mestih. Mesečina.

POVEZANE KNJIGE