Jadran Krt: Leta ponižnosti

Jadran Krt: Leta ponižnosti - Sue Townsend | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sue Townsend
DIMENZIJA
10,69 MB
IME DATOTEKE
Jadran Krt: Leta ponižnosti.pdf
ISBN
5828666671566

OPIS

Jadran Krt je star 39 let in četrt. Živi na podeželju z ženo Marjetko in hčerko Gracijo, v stanovanju iz predelanega svinjaka, poleg svojih staršev. Njegove težave se množijo: knjigarni, kjer je zaposlen, grozi zaprtje, poročna ljubezenska strast naglo usiha, mama grozi s pisanjem svoje avtobiografije, njegovi nočni obiski stranišča pa postajajo zaskrbljujoče pogosti... Zdi se, da je Jadranova edina opora v tem brezupnem položaju njegova prva ljubezen Pandora Poročak, ki se občasno znova pojavi v njegovi bližini in prebudi spomine. Ali je ona edina, ki ga še lahko reši?Leta ponižnosti je že osma knjiga priljubljenih dnevniških zapisov Jadrana Krta, ki so izšle v slovenščini.

... 7. Sue Townsend: Jadran Krt Leta ponižnosti 8.

Še vedno piše znanim ljudem (zaenkrat maltretira angleškega premiera Gordona Browna), še ... Jadran Krt. Leta ponižnosti / Sue Townsend ; [prevedla Maja Šturm].

POVEZANE KNJIGE