Domišljava žaba

Domišljava žaba - Adi Smolar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adi Smolar
DIMENZIJA
7,49 MB
IME DATOTEKE
Domišljava žaba.pdf
ISBN
2192247124990

OPIS

V majhni mlaki je živela žaba. Žaba kot žaba. Zelena, sluzasta, z velikimi očmi, z velikimi usti in dolgimi kraki, s katerimi je skakljala zdaj sem, zdaj tja. Rada je regljala, kaj drugega pa tako ali tako ni znala. Dnevi so ji minevali počasi in tako je imela veliko časa za sanjarjenje. Poležavala je v topli vodi in sanjarila.

Kako bi bilo, če bi bila kaj drugega, ne pa žaba? Najraje si je predstavljala, da je krokodil... Domišljava žaba Radovedna putka. Domišljava žaba želi postati nekaj drugega kot to, kar je.

Prežihov V ... Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Izšli sta tudi slikanici Radovedna putka in Domišljava žaba, sledile so še druge.

POVEZANE KNJIGE