Čarovniški triki

Čarovniški triki - Marc Dominic | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Marc Dominic
Čarovniški triki.pdf

Želiš navdušiti svoje prijatelje?Kako izvedeš tako dovršeno točko, da bo očarala člane tvoje družine? Kako izvedeš trike in iluzije, ki zaslepijo in zmedejo občinstvo? To je knjiga zate. Opremljena je z več kot 100 triki, iluzijami in efekti. S fotografijami te vodi korak za korakom, da se naučiš trika. Izvedel boš, kako upogneš žlico, zavežeš "nemogoči" vozel, potisneš kovanec skozi mizo in kako lebdiš pred svojo družino. Torej zamahni s čarobno palico in začni potovanje v skrivnostni svet čarovnij!

Sledite podrobnim navodilom in čarovnija vam ne uide. Z malo vaje, lahko pripravite pravo ... čarovniški triki prevod v slovarju slovenščina - angleščina na Glosbe, online slovar, brezplačno.

Več kot 100 trikov in iluzij! Marc Dominic. ...