Živa polomija

Živa polomija - Jamie McGuire | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jamie McGuire
DIMENZIJA
5,87 MB
IME DATOTEKE
Živa polomija.pdf
ISBN
6825692570644

OPIS

Ali lahko nekoga ljubiš preveč?Travisu Maddoxu je mati, preden je umrla, naročila dvoje: Ljubi močno. Bori se še močneje.V Živi polomiji je Travisovo življenje polno lahkih žensk, nedovoljenih iger na srečo in nasilja.Ko že misli, da je nepremagljiv, ga Abby Abernathy spravi na kolena.Vsaka zgodba ima dve plati. V Čudoviti polomiji je Abby povedala svoje. Zdaj je čas, da pogledamo zgodbo še skozi Travisove oči.

Vabljeni na Emka.si. Finance.si - največji slovenski spletni medij za poslovno javnost Na zasneženem polju se je želel »zabavati« z avtomobilom. Ta »zabava« je štiriletno deklico, ki je sedela na saneh, stala življenja.

12,90 € Vključno z DDV . Razprodano ... Jamie McGuire: Živa polomija (žepna) Spoznajte kaj moški v resnici mislijo! Težko pričakovan drugi del knjige, avtorice dela Čudovita polomija, govori o zgodbi, skozi Travisove oči. Kaj me je danes tako dvignilo.Venomer se meni pritožuje,da otroci nič ne pomagajo.Ko se ga naveličam poslušati,otrokom lepo rečem,da naj pridejo,ker sama ne moreva .A jaz sem tista,ki moram otrokom to povedati.On jim nikoli nič ne reče,samo čaka,da bom jaz tista,ki bo z otroki vse poštimala,glede kakšne pomoči.In kako je,ko pridejo pomagati.Dokler smo skupaj je vse lepo in oh in ... Igor Velov - opozicija je še živa¨! Polomija desetletja je propad načrtov kranjske oblasti o desetinah milijonov, ki jih bodo vložili v komunalo.

POVEZANE KNJIGE