Žareča žica

Žareča žica - Jeffery Deaver | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeffery Deaver
DIMENZIJA
7,42 MB
IME DATOTEKE
Žareča žica.pdf
ISBN
3857612262683

OPIS

Lincoln Rhyme, najslavnejši forenzični kriminalist, se vrača – tokrat je na sledi morilcu, zaradi katerega je New York otrpnil od strahu. Orožje, ki ga uporablja, je namreč nevidno in dobesedno vseprisotno. Če ga ni, moderna civilizacija žalostno potihne. Gre za elektriko!Ko se sredi belega dne zgodi prva eksplozija in spremeni mestni avtobus v stopljeno razvalino, preiskovalci pomislijo na terorizem. V preiskavo nemudoma vpletejo Rhyma, tetraplegični kriminalist pa aktivira svoje stalne pomočnike. Napadi se z grozovito hitrostjo nadaljujejo, prispejo prva grozilna pisma, skupina preiskovalcev pa se ob pičli beri forenzičnih dokazov pri lovu na storilca spopada s časom, ki ga je vse manj …Je storilcev morda več? So narobe razbrali indice in moški, ki ga lovijo morda sploh ni pravi storilec? Odgovor prinaša vrhunski triler ameriškega pisatelja Jefferyja Deaverja, avtorja kriminalnih romanov, ki vas posrkajo vase.

Read 918 reviews from the world's largest community for readers. Lincoln Rhyme, najslavnejši forenzični kriminalist, se vrača - tokrat ... PIČLI DOKAZI, ČASOVNA STISKA … IN BRILJANTEN UM  Lincoln Rhyme, najslavnejši forenzični kriminalist, se vrača - tokrat je na sledi morilcu, zaradi katerega je New York otrpnil od strahu. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kriminalni roman > Žareča žica Žareča žica Jeffery Deaver.

Žarnice z žarilno nitko dajejo le 5% svetlobe ostalih 95% pa toploto. Žarnice na žarilno nitko niso gospodarne. modro pobarvana ploskev; modro žareča žica / piše se narazen ali skupaj: modro zelen ali modrozelen; modro bel; modro siv; sam.:, knjiž.

POVEZANE KNJIGE