Veliki strašni volk

Veliki strašni volk - Helena Kraljič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
5,97 MB
IME DATOTEKE
Veliki strašni volk.pdf
ISBN
5898880966401

OPIS

Pravljica govori o volku, ki je pomagal ovčki in ji prinesel žogo, ki se ji je ujela med veje. Pomagal je kozličku in ga rešil pred lisico. Ko ga je prosil prašiček, naj mu pomaga odvleči veje domov, da bratci ne bi zmrznili, pa je postal lačen. In kaj bo storil volk? Bo pojedel pujska?

Otroci se z njeno pomočjo prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Knjižnica Miklova hiša Ribnica Škrabčev trg 21, Ribnica Tel.: 01 83 50 382, M: 041 390 057 [email protected] Jacir Eid Al Hwietat kot Theeb. Foto: NN Theeb, kar pomeni Volk, je ime fantka, ki živi s svojim bratom v beduinskem plemenu med prvo svetovno vojno.

Pomagal je kozličku in ga rešil pred lisico. Ko ga je prosl prašiček, naj mu pomaga odvleči veje ... ii veliki straŠni volk h.

POVEZANE KNJIGE