Srečno naključje

Srečno naključje - Carly Phillips | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carly Phillips
DIMENZIJA
3,26 MB
IME DATOTEKE
Srečno naključje.pdf
ISBN
3664408616838

OPIS

Pred desetimi leti je uporniški najstnik izzval domišljavo navijačico, naj se usede k njemu na motor, in ji ukradel poljub, preden je zapustil Serendipity.Faith Harrington se vrne v Serendipity, da bi si zgradila novo življenje. Njen oče je zaradi goljufije pristal v zaporu, zato je domačini ne sprejmejo z odprtimi rokami. Ethan Barron, njena nekdanja simpatija, je v Serendipityju kupil najimenitnejšo hišo, da bi popravil odnos z odtujenima bratoma. Ko Faith naleti na Ethana, se med njima znova vnamejo iskrice; in Faith celo pristane, da mu bo opremila hišo, ki je bila nekoč njen dom. Čeprav je prepričana, da mora najprej ugotoviti, kdo sploh je in kaj si želi, preden se zaplete s kakšnim moškim, ima njeno srce drugačne načrte ...

Bavarci so sicer povedli z zadetkom Corentina Tolissoja v 18. minuti, prednost je povečal Thomas Müller v 32.Že pred polčasom je Julian Brandt napovedal oster boj v nadaljevanju z zadetkom za 1:2, za porursko ekipo pa je potem mladi zvezdnik Erling Haaland izenačil v 55.

A verjetno je bilo to kar srečno naključje, kajti danes prof. dr.

POVEZANE KNJIGE