Sodobna žganjekuha

Sodobna žganjekuha - Janez Hribar, Milena Štolfa, Rajko Vidrih | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Hribar, Milena Štolfa, Rajko Vidrih
DIMENZIJA
5,64 MB
IME DATOTEKE
Sodobna žganjekuha.pdf
ISBN
9389361894864

OPIS

Trije avtorji zagotavljajo kakovostno in koristno branje: Janez Hribar, Rajko Vidrih in Milena Štolfa. Predstavljeno je obširno znanje (npr.: priprava sadja in sirupov za vrenje, alkoholno vrenje, naprave za destilacijo, destilacija, določanje vsebnosti alkohola, napake in odpravljanje napak pri žganju, senzorika, žganjekuha kot dopolnilna dejavnost,...).Knjiga je torej uporabna za profesionalno in ljubiteljsko žganjekuho, še dodano vrednost pa ji dajeta poglavji o likerjih s številnimi recepti zanje in o namakanju v žganju s prav tako zanimivimi in uporabnimi recepti.

Pošlji povpraševanje ... Žganjekuha je eno izmed priljubljenih opravil na področju, ki že stoletja skorajda ni spremenilo. Nikakršnih novih naprav ali strojev! Preprosta destilacija, darovi narave in pozorno varovanje ob kotlu, da se … Slovenska žganjekuha: Šnops mora biti blagodejen Gospod je bil že sredi dela.

Vprašaj za izdelek. Trije avtorji zagotavljajo kakovostno in koristno branje: Janez Hribar, Rajko Vidrih in Milena Štolfa.

POVEZANE KNJIGE