Slovenski projekti in njihovi ustvarjalci

Slovenski projekti in njihovi ustvarjalci Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,83 MB
IME DATOTEKE
Slovenski projekti in njihovi ustvarjalci.pdf
ISBN
3898684819121

OPIS

slovenski bienale ilustracije. Ta je bil, kot je za STA povedala vodja razstavnega programa v Cankarjevem domu Nina Pirnat-Spahić, ustanovljen predvsem za galerijsko potrditev knjižne ilustracije, ki je vedno samevala ob strani in je imela drugoten pomen glede na "resne" likovne umetnosti, kot je denimo slikarstvo. Slovenski dramatiki in njihovi dramski teksti na Sigledal.org Slovenska dramatika in gledališče sta prav gotovo eden vitalnejših delov slovenske umetnostne produkcije, še posebej od konca druge svetovne vojne dalje, ko se lahko pohvalimo s številnimi institucionalnimi in neinstitucionalnimi gledališči, plesnimi skupinami, performerji itd. Prodoren pedagoški prispevek Damijana Močnika, ki letos obeležuje svojo 50-letnico, že tri desetletja zaznamuje slovenski kulturno-izobraževalni prostor.

Več kot 200 tisoč projektov se je zvrstilo od ustanovitve leta 2009 in okoli 4,5 milijarde evrov prelilo prek njihove strani. V to so opazno vpeti tudi slovenski podjetniki in ustvarjalci - še posebej to velja za rekordno minulo leto. Slovenski ustvarjalci s področja leposlovja.

POVEZANE KNJIGE