Skrivnosti Kamasutre in drugi užitki z Vzhoda

Skrivnosti Kamasutre in drugi užitki z Vzhoda - Kayla Ricci | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kayla Ricci
DIMENZIJA
8,51 MB
IME DATOTEKE
Skrivnosti Kamasutre in drugi užitki z Vzhoda.pdf
ISBN
8058973599947

OPIS

Vodnik po najboljših spolnih položajih in tehnikah vas bo popeljal na erotično vzhodnjaško popotovanje skozi skrivnosti Kamasutre in drugih starodavnih seksualnih spisov iz Indije, Arabije, Kitajske in Japonske. Spoznali boste, kako sobo spremenite v čudovito ljubezensko izbo, naučili se boste tantrične erotične masaže ter preizkušali bujne in izpolnjujoče spolne položaje iz Kamasutre, Ananga range, Dišečega vrta in taoističnih besedil. Spolne skrivnosti iz te knjige prinašajo omamne erotične užitke in vaju bodo s partnerjem spremenile v pretanjena, nadvse ljubeča ljubimca.

Počasen ugriz z naraščajočim pritiskom je primeren za bolj nežna mesta, prsi, notranjo stran rok in nog, vrat. Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 262741248: 1001 način za hitro okrevanje : [vodnik za boljše počutje]. - 2013 Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št.

... Vodnik po najboljših spolnih položajih in tehnikah vas bo popeljal na erotično vzhodnjaško popotovanje skozi skrivnosti Kamasutre in drugih starodavnih seksualnih spisov iz Indije, Arabije, Kitajske in Japonske.

POVEZANE KNJIGE